bel ons

Mortelschroefpalen Voorkom schade bij funderen

Voorkom schade aan naastgelegen panden

 

Kies voor zekerheid en voorkom juridische conflicten door het ontstaan van scheuren in muren van nevenliggende panden en verzakkingen. In de buurt van of naast bestaande bebouwing funderen heeft zo zijn risico's bij het gebruik van de gangbare geheide paalsystemen.Boor heipalen kunnen mede hierom vaak de oplossing zijn voor het leggen van een goede fundering in een bebouwde omgeving en op moeilijk bereikbare plaatsen.

Afspraak maken

Boorheipalen

Het voordeel van boorheipalen ten opzichte van geheide palen is dat de boor heipalen geheel trillingsvrij in de grond worden aangebracht. Zo kan er ook direct naast bestaande gebouwen zonder overlast van trillingen een goede fundering worden aangebracht.

 

BHP beschikt over diverse mobiele boorinstallaties, betonpompen en graafmachines. Die op bijna elke locatie inzetbaar zijn. Voor woningen, appartementen, gebouwen, bedrijfspanden, winkels of funderingen voor objecten, produceren en leveren wij in korte tijd boorpalen in de gewenste afmeting.

 

Meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij uw keuze en de mogelijkheden voor de meest geschikte fundering.

Chat met ons
Boor Heipalen Postma
Uw partner in funderingswerkzaamheden
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
23:28