Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Avegaarpalen

Avegaarpalen

Avegaarpalen, ook wel mortelschroefpalen genoemd, zijn duurzame en efficiënte funderingsoplossingen die BHP Funderingstechnieken aanbiedt voor uw constructie. Lees meer over de functie, voordelen en kosten van avegaarpalen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bekijk onze machines, projecten of neem contact op.

Wat zijn avegaarpalen?

Avegaarpalen, ook wel bekend als mortelschroefpalen, zijn funderingselementen die gebruikt worden om stabiele en betrouwbare funderingen te creëren voor diverse constructies. Deze palen bestaan uit hoogwaardig staal en hebben een spiraalvormige structuur die het mogelijk maakt om ze met behulp van geavanceerde boortechnieken in de grond te draaien.

De voordelen

Bij BHP Funderingstechnieken zijn we overtuigd van de vele voordelen die avegaar palen bieden aan uw bouwproject:

1. Snelle installatie: De palen kunnen snel en efficiënt worden geïnstalleerd, waardoor kostbare tijd wordt bespaard op uw bouwplanning.
2. Milieuvriendelijk: Het installatieproces van de palen veroorzaakt weinig tot geen bodemverstoring, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.
3. Hoge draagkracht: Onze palen bieden uitstekende draagkracht en stabiliteit, waardoor ze geschikt zijn voor zowel lichte als zware constructies.
4. Geschikt voor verschillende grondsoorten: Onze palen kunnen worden gebruikt in diverse grondsoorten, wat hun veelzijdigheid vergroot.
5. Snel belastbaar: Na installatie moeten de palen 5 dagen uitharden. Hierna wordt er akoestisch doorgemeten en kunnen de palen belast worden.

Wat zijn de kosten

Bij BHP Funderingstechnieken begrijpen we dat van avegaarpalen de kosten een belangrijke factor zijn bij elk bouwproject. De kosten van de palen variëren afhankelijk van de omvang van uw project, de bodemgesteldheid en andere specifieke eisen. Maar we streven er altijd naar om kosteneffectieve oplossingen te bieden die passen bij uw budget zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Avegaarpalen boren

Ons ervaren team van professionals maakt gebruik van geavanceerde boortechnieken om de avegaarpalen nauwkeurig te installeren. Met moderne boormachines kunnen we snel en efficiënt de benodigde palen in de grond draaien, waarbij we overlast tot een minimum beperken.

Avegaarpalen: Een van mortelschroefpalen

Een van de meest populaire varianten van avegaarpalen die we bij BHP Funderingstechnieken aanbieden, zijn de mortelschroefpalen. Deze palen worden, na het plaatsen, gevuld met mortel. Dit versterkt niet alleen de draagkracht van de paal maar verbetert ook de grond-verankeringseigenschappen. Mortelschroefpalen zijn ideaal voor projecten waar extra stabiliteit vereist is.

Neem contact op voor meer informatie

Bij heibedrijf BHP Funderingstechnieken staan we klaar om u te helpen bij uw funderingsuitdagingen met avegaarpalen en andere innovatieve technieken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ons team van experts kijkt ernaar uit om met u samen te werken aan een solide en duurzame fundering voor uw project!

Contact