Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Mortelschroef palen

Voorkom schade aan naastgelegen panden

Avegaarpalen ofwel betonschroefpalen synoniemen voor een methode die door BHP veelal wordt toepast in de dagelijkse werkzaamheden. De Mortelschroefpaal wordt ingeboord bij veel verschillende projecten en is vooral een uitermate geschikt systeem, omdat het trillingsvrij en geluidsarm is. Hierdoor is er een minimale overlast en de kans op schade nihil.

EIGENSCHAPPEN VAN DE MORTELSCHROEFPAAL

  • Een betrouwbaar paalsysteem dat nagenoeg bij alle bouwwerken toegepast kan worden, dit omdat BHP beschikt over zowel groot als klein materieel met boorlengtes variërend van tot max 9,5 meter tot 20 meter. Met variërende boordiameters van Ø300, Ø350, Ø400, Ø450, Ø500, Ø550, Ø600.
  • Snelle levertijd + uitvoering
  • De paalkop van een mortelschroef wordt bij BHP standaard op hoogte afgestort en afgewerkt met een monotube bekisting en beton, waarnaar de korfwapening wordt toegepast. Eventueel verzwaard met een centraalstaaf van Ø25 – Ø32 – Ø40 .
  • Erkend en gerenommeerd paalsysteem.
  • Inboordiepte door middel van digitale boorstaten hierdoor goed controleerbaar.
  • Onze machines beschikken over automatische systemen om fouten te voorkomen.
  • Druk-, trek- en momentbelasting goed opneembaar met extra wapening zoals korfwapening en centraal staaf.
  • Snelle methode die weinig tot geen fouten kan opleveren doordat er een akoestische meting van de palen plaatsvindt na afloop van het boren met in acht genomen de voorschriften voor uithardingstijd.

MORTELSCHROEFPALEN

Betaalbare Oplossingen met Transparante Kosten

Bij BHP Funderingstechnieken begrijpen we dat prijs een belangrijke factor is bij uw besluitvorming. Daarom bieden wij concurrerende prijzen voor onze mortelschroefpalen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze expertise stelt ons in staat om efficiënt te werken, waardoor we kosteneffectieve oplossingen kunnen bieden.

Specialisatie in Mortelschroefpalen in Brabant

BHP Funderingstechnieken heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist in mortelschroefpalen in Brabant. Onze ervaren professionals werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte funderingsoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van elk project.

Kies voor BHP Funderingstechnieken

Als u op zoek bent naar duurzame, betrouwbare en betaalbare mortelschroefpalen, kies dan voor BHP Funderingstechnieken. Met onze ervaring, expertise en klantgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat uw project succesvol wordt afgerond. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Contact