Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Prefab palen

Snel en voordelig funderen met Prefab betonpalen

De methode van prefab palen, ook wel heipalen of betonpalen genoemd, wordt door BHP veel toepast in de dagelijkse werkzaamheden. De Prefab heipaal wordt ingeheid met hydraulische hamers waarmee de Prefab betonpalen trapsgewijs de grond in worden gedrukt. Het inheien gebeurt gecontroleerd voor zowel de paal als de omgeving. Uiteraard adviseren wij u graag of deze methode geschikt is voor uw plannen.

Neem contact op

TOEPASSINGEN VAN DE PREFAB BETONPAAL

  • Woningbouw, utiliteitsbouw en alle andere soorten bouwwerken en bij nagenoeg iedere grondgesteldheid
  • Projecten in de weg- en waterbouw waarbij hoge paalbelastingen optreden
  • Bergingen, terrassen en tuinmuren in nieuwbouwprojecten

Prefab palen: Kies voor BHP!

Kies voor snel en betrouwbaar funderen met onze hoogwaardige prefab palen. BHP heeft ruime ervaring in het toepassen van deze efficiƫnte methode voor uiteenlopende bouwprojecten. Onze prefab heipalen/betonpalen bieden een gecontroleerde en kwalitatieve oplossing voor diverse grondgesteldheden en kunnen zelfs hoge paalbelastingen aan. Vertrouw op onze expertise en laat uw bouwplannen probleemloos en stevig verankeren met onze prefab betonnen heipalen.

CONTACT OPNEMEN

Wilt u meer informatie over onze prefab heipalen en hoe deze perfect aansluiten bij uw bouwproject? Neem gerust contact op met onze deskundige adviseurs. U kunt ons bereiken via telefoon op +31 (0)85 130 8493 of stuur een e-mail naar [email protected]. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen de beste oplossing te vinden voor uw funderingsbehoeften. Kies voor BHP Funderingstechnieken en verzeker uzelf van een solide basis voor uw constructies met onze hoogwaardige prefab palen.