Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

HHC Uithuizen

Voor HHC Uithuizen heeft BHP Funderingstechniek een rol mogen spelen in het herstel van de fundering. Dit project, in Uithuizen, betrof de levering en plaatsing van 17 stalenbuispalen. Deze palen, met een diameter van ø273, hebben een lengte van ongeveer 17 meter.

Deze palen zijn geplaatst met behulp van een inwendige heitechniek, wat zorgde voor een nauwkeurige en efficiënte uitvoering van het werk. Jorritsma Bouw B.V., de aannemer voor dit project, heeft in samenwerking met BHP Funderingstechniek gezorgd voor een succesvolle afronding van het funderingsherstel.

Door de expertise en de inzet van BHP Funderingstechniek bij dit project, is een stabiele basis gecreëerd voor verdere ontwikkeling op deze locatie. Het project in Uithuizen onderstreept de capaciteit van BHP Funderingstechniek om complexe funderingsproblemen op te lossen en bij te dragen aan duurzame bouwoplossingen.

Opdrachtgever: HHC Uithuizen

Aannemer: Jorritsma Bouw B.V.

Plaats: Uithuizen